ua en ru

Збірна України U-17 зіграє з Англією, Нідерландами і Норвегією на Євро-2017

Збірна України U-17 зіграє з Англією, Нідерландами і Норвегією на Євро-2017 Фото: жеребкування чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років

У Загребі завершилася церемонія жеребкування фінального турніру

Збірна України U-17 зіграє в групі D проти Нідерландів, Англії і Норвегії в основному етапі чемпіонату Європи-2017. Про це повідомляється на сайті УЄФА.

У понеділок, 3 квітня, в Загребі відбулося жеребкування фінального етапу чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років, який влітку відбудеться в Хорватії. Жеребкування провели голова відділу УЄФА з турнірів для збірних Ленс Келлі і посол турніру Ніко Кранчар.

Підсумки жеребкування:

Група A: Хорватія (господарі), Іспанія, Туреччина, Італія
Група B: Шотландія, Франція, Угорщина, Фарерські острови
Група C: Німеччина, Ірландія, Сербія, Боснія і Герцеговина
Група D: Нідерланди, Англія, Норвегія, Україна

В плей-офф турніру вийдуть по два кращих колективи з кожної групи. Зазначимо, що чинні володарі трофею португальці не пройшли у фінальну стадію як найгірший з володарів других місць в елітному раунді.

Груповий етап відбудеться 3-4, 6-7, 9-10 травня, чвертьфінали - 12-13 травня, півфінали і матч за путівку на ЧС: 16 травня, а сам фінал - 19 травня.

Нагадаємо, юнацька збірна команда України, сформована з гравців 2000 року народження, кваліфікувалася у фінальну стадію на останніх хвилинах.