ua en ru

Збірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світу

Збірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світу Фото: збірна Італії (figc.it)

За всю історію "скуадра адзурра" пропустила лише два першості

Чотириразовий чемпіон світу - команда Італії - вперше з 1958 року не поїде на чемпіонат світу з футболу 2018 року, який пройде в Росії. Про це повідомляється на сайті Італійської федерації футболу.

У стикових матчах за право виступити на мундіалі сильнішою виявилася збірна Швеції. Матч у відповідь відбувся у понеділок, 13 листопада, в Мілані і завершилася з рахунком 0:0.

У першій грі, яка пройшла в Стокгольмі 10 листопада, перемогу здобули шведи - 1:0. Для шведської команди це буде перший з 2006 року участь в фінальному етапі чемпіонату світу.

Збірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світуЗбірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світу

В останній раз збірна Італії не вийшла у фінальну стадію світової першості в 1958 році, коли мундіаль проходив якраз в Швеції.

Італійська збірна до цього чотири рази перемагала на чемпіонатах світу. В останній раз це було в 2006 році.

Нагадаємо, крім збірної Швеції відомі 28 з 32 збірних, які зіграють на ЧС-2018. Останній учасник ЧС-2018 від Європи визначиться 14 листопада. Ірландія на своєму полі зіграє з командою Данії. Перша зустріч завершилася з рахунком 0:0.