ua en ru

Ще п'ять збірних завоювали путівки на ЧС-2018

Ще п'ять збірних завоювали путівки на ЧС-2018 Фото: Хорвати святкують вихід на мундіаль (uefa.com)

Наразі відомі 28 учасників турніру

Стали відомі ще п'ять збірних, які завоювали право участі у фінальній частині чемпіонату світу 2018 року. Про це повідомляється в Twitter ФІФА.

На вихідних збірна Хорватії за сумою двох зустрічей виявилася сильнішою за збірну Греції. Також путівку на ЧС-2018 завоювала команда Швейцарії, яка виявилася сильнішою в парі з Північної Ірландії.

За підсумками кваліфікаційних поєдинків в африканській зоні на мундіаль вийшли збірні Марокко, Сенегалу і Тунісу. Таким чином, наразі відомі 28 з 32 збірних, які зіграють на ЧС-2018.

Залишилося визначити всього чотирьох володарів путівок на фінальний турнір. Два з них будуть мати європейську прописку: в понеділок, 13 листопада, зіграють Італія проти Швеції, а на наступний день - Ірландія проти Данії.

Решта дві путівки на мундіаль розігрують Австралія і Гондурас, Перу і Нова Зеландія.

Жеребкування фінальної частини ЧС-2018 відбудеться 1 грудня, а сам чемпіонат пройде з 14 червня по 15 липня наступного року.

Нагадаємо, після завершення матчів відбіркового турніру стали відомі 23 з 32 збірних, які завоювали право участі у фінальній частині чемпіонату світу 2018 року.