ua en ru

Савченко створила і очолила партію

Савченко створила і очолила партію Фото: Надія Савченко

Савченко заявила, що її партія буде відрізнятися від всіх політичних сил, раніше створених в Україні

Позафракційний народний депутат Надія Савченко очолила партію "Громадська платформа Надії Савченко". Про це депутат повідомила журналістам у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК Україна.

Раніше дана політична сила мала назву "Наступ".

"На днях пройшла інформація, що я створила партію імені себе. Це не партія імені мене, ця партія була створена львів'янами, її назва дуже гарна, назва "Наступ". Цього разу на з'їзді ми змінили назву і переобрали мене головою партії. Я поставила своє ім'я під цю партію, під ту ідею, яку буде розповсюджувати й доносити ця партія - зміна політичної системи", - заявила Савченко.

Вона також повідомила, що її партія буде відрізнятися від усіх політичних сил, які були раніше створені в Україні.

"Конструкція цього механізму буде людям не дуже зрозумілою, тому що вона буде новою і відрізнятиметься від усіх політичних партій, які були до цього. Є експерти, які готові виписати для України цю програму, які є українцями, є народом, які знають, чому і куди ми кожен раз не так йдемо", - сказала депутат.

Нагадаємо, Рада провалила законопроект про поправки до "закону Савченко". Законопроект був відхилений у другому читанні.