ua en ru

Савченко підписала останні документи для отримання статусу нардепа, - адвокат

Українська льотчиця Надія Савченко підписала останні документи, необхідні для отримання статусу народного депутата України.

Українська льотчиця Надія Савченко підписала останні документи, необхідні для отримання статусу народного депутата України. Про це повідомив адвокат Савченко Марк Фейгін у своєму Twitter.

"Ми підписали останні документи у Надії для отримання статусу депутата українського парламенту. Всі перешкоди зняті", - написав Фейгін.

Нагадаємо, раніше сьогодні заступник голови ЦВК Андрій Магера повідомив, що Центральна виборча комісія може продовжити строк для написання заяви про реєстрацію Савченко депутатом Ради в зв'язку з тим, що їй складно зараз представити всі необхідні документи для її реєстрації.

Українська льотчиця Надія Савченко знаходиться під вартою в московському СІЗО. Російська влада інкримінує Савченко причетність до загибелі на сході України двох журналістів Всеросійської держтелерадіокомпанії - Ігоря Корнелюка і Антона Волошина. При цьому за результатами виборів Верховної Ради, які відбулися 26 жовтня, Савченко проходить в український парламент за списком партії "Батьківщина".