ua en ru

Савченко відмовили у відводі суддів і прокурорів у справі

Савченко відмовили у відводі суддів і прокурорів у справі Фото: Надія Савченко

Савченко заявила клопотання про оголошення частини протоколу де вказано, які саме відеофайли були продемонстровані фахівцеві

Колегія суддів Донецького міського суду відмовилася задовольнити клопотання Надії Савченко про відвід суддів і прокурорів у справі. Про це в Twitter повідомив адвокат Савченко Микола Полозов.

"Колегія суддів Донецького міськсуду відмовилася задовольнити клопотання Савченко про відвід суддів і прокурорів у справі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє "Медіазона" у Савченко є ще клопотання: вона просить оголосити частину протоколу, де вказано, які саме відеофайли і з якого носія були продемонстровані фахівцеві.

"Таким чином ми встановимо, що саме ці відеофайли демонструвалися фахівцеві. Тоді ми можемо переглянути і розібратися з тими звуками, які чув фахівець", - сказала Савченко.

Як повідомляється, дане клопотання підтримує і адвокат Полозов.

"Якщо це ті ж відеофайли, то закон дозволяє їх нам продемонструвати тут фахівцеві", - заявив Полозов.

Як повідомляється, суд постановив вирішити питання про оголошення протоколу після закінчення допиту фахівця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході сьогоднішнього засідання суду Савченко заявила відвід суддям і прокурорам у процесі. Причиною такої заяви стала відмова суду в демонстрації допитуваному експерту одного з відео, прикріпленого до справи Савченко.