ua en ru

Під санкціями МЕРТ залишилися найбільші нафтотрейдери, - розслідування

Під санкціями МЕРТ залишилися найбільші нафтотрейдери, - розслідування Фото: великі нафтотрейдери залишилися під санкціями МЕРТ

У списку як компанії-резиденти, так і не-резиденти

Найбільші українські нафтотрейдери не увійшли в список 15 компаній, щодо яких Міністерство економічного розвитку і торгівлі має намір скасувати санкції у вигляді заборони зовнішньоекономічної діяльності. Про це повідомляє видання OilNews.

Видання наводить таблиці, в яких вказані компанії, з яких мають намір зняти санкції СБУ і МЕРТ, і компанії, які залишаються під дією заборони.

Зокрема, в список на скасування санкцій МЕРТ не увійшли такі компанії-резиденти України як ТОВ "Пропан Трейд", ТОВ "Паралель-М ЛТД", ТОВ "Укрпетролпостач", ТОВ "Укргазпетролеум", ТОВ "РВК Плюс" та ТОВ "УПК-Європлюс".

Під санкціями МЕРТ залишилися найбільші нафтотрейдери, - розслідуванняСеред компаній-нерезидентів, які потрапили під дію санкцій, відсутні такі компанії, як EMITRADE FZE (одержувач "Пропан Трейд"), LUXOIL IMPORT LLP ("Укргазпетролеум") і Exposoft Trade LLP (одержувач "Надія"). Зазначимо, що сама українська компанія "Надія" увійшла в список, який передбачає скасування санкцій.

Під санкціями МЕРТ залишилися найбільші нафтотрейдери, - розслідування

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЕРТ скасує санкції проти нафтотрейдерів, яких підозрювали у фінансуванні тероризму.