ua en ru

Санчес висунув "Арсеналу" ультиматум

Санчес висунув "Арсеналу" ультиматум Фото: Алексіс Санчес

Венгер впевнений, що форвард хоче залишитися в клубі

Форвард "Арсеналу" Алексіс Санчес готовий провести на Емірейтс ще один сезон, але тільки при дотриманні низки умов. Про це повідомляє британський Mirror.

Алексіс розраховує в наступному сезоні виступати в Лізі чемпіонів, для цього "канонірам" необхідно потрапити в топ-4 англійської Прем'єр-ліги. Ця умова є обов'язковою умовою для нього.

Крім того, Санчес, ймовірно, не особливо задоволений своїми партнерами по команді, тому вже найближчого літа "каноніри" повинні придбати кілька зіркових виконавців, які могли б допомогти клубу у видобутку трофеїв.

В іншому випадку, за версією видання, 28-річний чилієць відмовиться продовжувати контракт, який закінчується влітку 2018 року.

Крім того, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер підкреслив, що форвард клубу Алексіс Санчес має намір продовжити контракт.

"Упевнений, що він хоче залишитися в "Арсеналі". Зараз потрібно обговорити це питання з агентом. Гравці хочуть зрозуміти, що їх все влаштовує в клубі, і прийти до угоди. Фінанси також відіграють свою роль", - цитує Венгера BBC.

У поточному сезоні він забив 22 м'ячі в 40 матчах у всіх турнірах.

Нагадаємо, півзахисник "Арсеналу" Алексіс Санчес заявив, що хотів би залишитися в Лондоні і грати за команду переможців у складі "Челсі".