ua en ru

Сакварелідзе: справи проти слідчих у справі прокурорів-корупціонерів закриті

Сакварелідзе: справи проти слідчих у справі прокурорів-корупціонерів закриті Фото: Давид Сакварелідзе

Шокін обіцяв зробити все для покарання корупціонерів

Кримінальні справи проти працівників прокуратури і СБУ, які брали участь у затриманні високопоставлених прокурорів за підозрою в корупції, були закриті. Про це написав заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе в Facebook.

"На зустрічі з Президентом генеральний прокурор прямо заявив, що зробить все можливе, щоб затримані нами корупціонери були покарані. Відповідно, порушену вчора кримінальне провадження щодо працівників прокуратури, СБУ та апеляційного суду було закрито!", - написав Сакварелідзе.

Сегодня Украина одержала еще одну победу – Президент Украины подписал принятые изменения к Закону «О прокуратуре», котор...

Posted by Davit Sakvarelidze on 14 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше нардеп від БПП Мустафа Найєм повідомив, що генеральний прокурор України Віктор Шокін домагається рішення Печерського райсуду Києва на проведення обшуку у слідчих заступник генпрокурора Давида Сакварелідзе.

Зазначимо, у Києві були затримані перший заступник глави слідчого управління ГПУ Володимир Шапакин і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. Операція проводилася під керівництвом заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе і голови СБУ Василя Грицака.