ua en ru

Саакашвілі відповів на заяви Кононенка щодо Майдану

Саакашвілі відповів на заяви Кононенка щодо Майдану Фото: Міхеїл Саакашвілі

Колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що дуже багато зробив для Майдану, зокрема, привозив туди європейських парламентаріїв, багато разів виступав, консультував лідерів, виступав звідти на всіх головних каналах і намагався донести правду. Таким чином на своїй сторінці у Faceboоk Саакашвілі відреагував на занепокоєння, яке висловив народний депутат Ігор Кононенко в інтерв'ю телеканалу 112 Україна.

Опубліковано Mikheil Saakashvili 17 листопад 2016 р.

"І, що мене справді обурює, це те, що пан Саакашвілі почав активно експлуатувати майдан у своїх заявах - ми там всі стояли точно не за те, щоб задовольнити його політичні амбіції", - заявив Кононенко.

Саакашвілі у відповідь на це звинуватив Кононенка в збагаченні.

"Ми всі героїчні українці, не для того стояли там на смерть, не для того українці і разом з ними грузинські добровольці продовжують гинути на фронті, щоб Кононенко і йому подібні нахабно, серед білого дня, привласнювали багатства України, багатіли на тлі зубожіння обкраденої України", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Ігор Кононенко в інтерв'ю телеканалу 112 Україна допустив, що Саакашвілі ще неодноразово буде генерувати звинувачення в його адресу.

"Щодо його звинувачень, я впевнений, що вони не перші і не останні. Будуть ще. Він - досвідчений гравець, популіст, давно "їздить" на темі корупції, і зараз активно буде експлуатувати цю тему заради створення образу "борця з владою". Але, на жаль, він такий же представник команди влади, як і я, і інші гравці з оточення президента, з перших днів він також несе солідарну відповідальність за ситуацію в країні і в Одеській області зокрема. А там справи, повірте, не найкращі - область на передостанньому місці знизу за показниками", - заявив Кононенко.