ua en ru

Саакашвілі звинуватив СБУ у проведенні експертизи переговорів з Курченком без зразка голосу

Саакашвілі звинуватив СБУ у проведенні експертизи переговорів з Курченком без зразка голосу Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі пред'явили дані по експертизі його переговорів з Курченком

Лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі заявив, що Служба безпеки України провела експертизу записів його переговорів з бізнесменом Сергієм Курченком без зразка голосу політика, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні пред'явили відомості по так званій експертизі по моїй розмові з Курченком. СБУ мене викликала на допит, щоб здати зразок голосу. Вони, не отримавши мого голосу, провели експертизу", - заявив Саакакшвили.

Нагадаємо, раніше прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що експертиза підтвердила автентичність голосів Саакашвілі та Курченка на записах ГПУ.

"Слова та фрази, які їм належать, персоніфіковано в протоколі за результатами проведення негласного розшукового заходу", - зазначила Сарган.

До цього передбачалося, що записи розмов Саакашвілі з Курченком є поєднанням елементів різних розмов. На початку грудня слідство оприлюднило записи, на підставі яких стверджувало, що сторони домовлялися про співпрацю.