ua en ru

Саакашвілі: істерика в РФ з приводу призначення Гайдар свідчать про правильність рішення

Саакашвілі: істерика в РФ з приводу призначення Гайдар свідчать про правильність рішення Фото: Михайло Саакашвілі

Саакашвілі виступив на захист новопризначеної помічниці Гайдар від нападок РФ

Істерика в Російській Федерації з приводу призначення Марії Гайдар помічником голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі свідчать про правильність рішення. Про це Михайло Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

Так, член комітету Державної думи Російської Федерації у справах СНД і зв'язків зі співвітчизниками Ілля Дроздов заявив, що Марії Гайдар слід змінити громадянство. Також він заявив, що "на території Росії їй нічого робити" і порівняв її з зрадниками Батьківщини.

"Загалом-то, у нас були приклади під час Великої Вітчизняної війни - генерали Краснов, Власов. Я думаю, це приблизно з тієї ж серії", - цитують заяву Дроздова російські ЗМІ.

У відповідь на це Михайло Саакашвілі заявив, що така "істерична реакція" свідчить про правильність рішення.

"Істерична реакція російських офіційних кіл і масмедіа на призначення Марії Гайдар наводить на думку, що це був правильний крок. Її обзивають зрадницею, порівнюють з генералом Власовим. Ловлю себе на думці, що все, що засмучує Путіна, піднімає мені дух. Насправді, я запросив її в першу чергу як вже досвідченого, компетентного економіста з хорошою освітою, і людину, яка щиро хоче будувати нову і успішну Україну разом з нами. Вона правильно каже - успіх України означатиме неминучу поразку Путіна", - написав Саакашвілі.

Істерична реакція російських офіційних кіл та мас медіа на призначення Марії Гайдар наводить на думку, що це був правиль...

Posted by Mikheil Saakashvili on 17 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі призначив росіянку Марію Гайдар своєю помічницею.