ua en ru

С.Міщенко: БЮТ може відмовитися від участі в завтрашньому позачерговому пленарному засіданні, якщо В.Литвин не змінить своє розпорядження про продовження позачергового засідання на два дні.

Фракція БЮТ може відмовитися від участі в завтрашньому позачерговому пленарному засіданні, якщо голова Верховної Ради України Володимир Литвин не змінить своє розпорядження про продовження позачергового пленарного засідання на два дні. Про це журналістам заявив нардеп від БЮТ Сергій Міщенко, передає кореспондент РБК-Україна. Він нагадав, що фракція вимагає розмежувати позачергові пленарні засідання на два окремих. «У випадку якщо спікер не змінить свого рішення, то буде так, як буде - 78 питань сьогодні і завтра. Тоді ми вирішуватимемо, чи братимемо участь в цьому фарсі - бути присутнім в залі, чи ні», - сказав він.

У свою чергу, нардеп від Партії регіонів Микола Азаров підкреслив, що ПР вимагає, щоб позачергове пленарне засідання було продовжене до тих пір, поки уряд не внесе до парламенту бюджет України на 2010 р., а Верховна Рада України не приступить до його розгляду.