ua en ru

Рибак підписав частину законів, прийнятих більшістю в ході засідання на вул. Банковій

Спікер Верховної Ради України (ВР) підписав 4 з 10 прийнятих більшістю законопроектів в ході засідання на вул. Банковій. Така інформація розміщена на офіційному порталі ВР.

У статусі проходження чотирьох законопроектів, прийнятих 4 квітня, вказано, що вони відправлені на підпис президентові України 8 квітня. Ці чотири закони - зміни до бюджету, що перерозподіляють кошти між різними відомствами.

Зокрема: законопроект № 2177 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо визначення деяких доходів бюджету", законопроект № 2408 "Про внесення змін у додаток № 3 закону про Держбюджет (щодо функціонування міністерства доходів і зборів та Державної служби з надзвичайних ситуацій)"; законопроект № 2476 "Про внесення змін до статті 6 закону про Держбюджет (щодо державних гарантій)", законопроект № 2655 "Про внесення змін до закону про Держбюджет (щодо створення сприятливих умов для розвитку системи кредитування агропромислового комплексу).

Законом № 2408 перерозподіляються бюджетні призначення для забезпечення виконання завдань і функцій, покладених на Міністерство доходів і зборів та Державну службу України з надзвичайних ситуацій, в межах загального обсягу видатків, передбачених у державному бюджеті на 2013 рік для органів виконавчої влади, які реорганізували. 5,8 млрд грн з державного бюджету виділено на діяльність Міндоходов і 1,7 млрд грн - на діяльність ГосЧС в 2013 р.

Читайте також: переголосування законів, прийнятих більшістю 4 квітня, не буде, - Єфремов.