ua en ru

Риболов підірвався на власному вибуховому пристрої у Київській області

Риболов підірвався на власному вибуховому пристрої у Київській області Фото: рибак підірвався на власному вибуховому пристрої

Рибалку у тяжкому стані було доставлено до лікарні, де він наступного дня помер

Риболов підірвався на власному вибуховому пристрої на березі річки Ірпінь (Київська область). Про це повідомляє прес-служба Васильківського відділу поліції ГУНП в Київській області.

Зазначається, що 19 грудня 2015 року до Васильківської районної лікарні було доставлено чоловіка в тяжкому стані з травматичною ампутацією лівої кисті та рваною раною стегна. Його товариш повідомив лікарям, що травми чоловік отримав з власної необережності, під час ремонту паяльної лампи.

На місце події виїхали правоохоронці. Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що 19 грудня двоє товаришів поїхали на рибалку. По обіді, перебуваючи на березі річки Ірпінь, поблизу села Перевіз, 45-річний чоловік для вилову риби застосував невстановлений вибуховий пристрій кустарного виробництва, який розірвався у його руці.

Рибалку у тяжкому стані, з травматичною ампутацією лівої кисті та рваною раною стегна було доставлено до Васильківської районної лікарні, де він наступного дня помер.

Зазначається, що за даним фактом слідчим відділом Васильківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 14 грудня 2015 року у Луганській області на вибуховому пристрої підірвався вантажний автомобіль з військовослужбовцями Нацгвардії.