ua en ru

Рибак оголосив вівторок - днем відкритого мікрофону у ВР

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак оголосив вівторок - днем відкритого мікрофону у Верховній Раді України

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак оголосив вівторок - днем відкритого мікрофону у Верховній Раді України. Про це Рибак заявив, відкриваючи чергову сесію українського парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Рибака, лідер кожної з фракцій ВР буде мати можливість вийти на трибуну Ради та оголосити своє бачення виходу з політичної кризи в Україні.

"Пропоную поділитися думками щодо врегулювання політичної кризи та забезпечення стабільності у державі", - сказав Рибак.

Він запропонував виділити для виступів керівників фракцій та представників позафракційних депутатів по шість хвилин, а по три хвилини - народним депутатам.

Разом з тим, присутні на відкритті Ради в. о. прем'єр-міністра України Сергій Арбузов, голова Секретаріату Президента України Андрій Клюєв, генеральний прокурор Віктор Пшонка та інші члени Кабінету міністрів покинули ложу уряду в сесійній залі.

Виконуючого обовязки міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка депутати з опозиційних фракцій "Батьківщина", "Свобода" та "Удар" проводили скандуванням "Вбивця!".