ua en ru

Ryanair планує запустити рейси з Одеси та Дніпра, - Омелян

Ryanair планує запустити рейси з Одеси та Дніпра, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Зайти Ryanair прагне в першу чергу у Львів та Київ

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Ryanair має намір запустити рейси з Одеси та Дніпра. Про це він повідомив в інтерв'ю для "РБК-Україна", відповідаючи на питання, чи розглядає авіакомпанія запуск таких рейсів.

"Так, вони розглядають. Потенційно вони їм цікаві. Я сподіваюся, що не тільки їм. Тому я б дуже хотів, щоб усі міста, які мають нормальну інфраструктуру, в першу чергу, злітно-посадкові смуги та аеронавігаційні системи безпеки, мали можливість приймати велику кількість авіакомпаній", - заявив Омелян.

За його словами, на даному етапі головною метою є те, щоб Ryanair зайшов в Україну у два потенційно хабовых міста - Львів і Київ.

"Якщо все буде вдало, то вони істотно розширять свою діяльність в Україні і почнуть літати з інших міст. Я був би дуже радий, щоб "Бориспіль" і "Львів" були базовими аеропортами для Ryanair", - резюмував Омелян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував створення нової української компанії, яка може скласти конкуренцію МАУ.