ua en ru

"Евертон" хоче повернути Уейна Руні

"Евертон" хоче повернути Уейна Руні Фото: Руні дебютувал за "Евертон" у 16 років

На думку головного тренера він зможе підсилити гру "ірисок"

Головний тренер "Евертон" Рональд Куман сподівається підписати нападника "Манчестер Юнайтед" Уейна Руні в літнє трансферне вікно. Про це він розповів в інтерв'ю Sky Sports.

"Не стану приховувати, що ми постараємося зробити так, щоб влітку Уейн перебрався з Олд Траффорд на Гудісон. Тут його чекають з розпростертими обіймами, і я впевнений, що він зможе значно підсилити гру нашої команди", - сказав тренер "ірисок".

Куман привітав рішення Руні не переїжджати до Китаю, оскільки він ще кілька років може виступати на високому рівні в Європі.

"Попереду його чекають ще 2-3 роки гри на найвищому рівні. Трапиться що-небудь по закінченні сезону? Я не знаю. Але, на мій погляд, він один з тих гравців, який може зробити "Евертон" ще сильніше, ніж зараз", - додав Куман.

Руні дебютував за "Евертон" в 2002 році у віці 16 років. У 2004 році він перейшов в "Манчестер Юнайтед" за 25 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, Уейн Руні відмовився від переходу в китайський клуб, який пропонував йому рекордно високу зарплату - 1 млн євро на тиждень.