ua en ru

У Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинули

У Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинули Фото: у Румунії автобус упав у річку (accident-scoaterea-microbuz)

Вижити вдалося лише одній пасажирці

В ніч на четвер на північному сході Румунії мікроавтобус з пасажирами впав у річку Бистриця. Про це повідомляє Romania TV.

У Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинулиУ Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинулиУ Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинулиУ Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинулиУ Румунії мікроавтобус впав у річку, 9 осіб загинули

Фото: мікроавтобус з людьми впав у річку в Румунії (accident-scoaterea-microbuz)

Як повідомляється, в автобусі перебували 10 осіб, з яких вижити вдалося лише одній жінці, яка змогла вибратися з автомобіля і виплисти на поверхню. Рятувальники знайшли її без свідомості і госпіталізували.

На місце події відразу виїхали кілька рятувальних команд.

Глибина річки в місці падіння мікроавтобуса становила сім метрів.

спочатку Рятувальникам вдалося витягнути з води тіла сімох пасажирів, двох вважали зниклими безвісти. Проте пізніше рятувальники знайшли їх. Всім загиблим було від 17 до 45 років.

Поліція припускає, що до аварії могла призвести пробита шина. Як зазначається, мікроавтобус не призначався для перевезення пасажирів, у ньому були встановлені імпровізовані лавки. Автобус використовувався для перевезення працівників місцевого лісового господарства.

Нагадаємо, нещодавно в Єгипті автобус зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії щонайменше семеро людей загинули, ще 11 отримали різні травми.