ua en ru

Керівництво МВС розкритикувало підлеглих за недостатні заходи по боротьбі з організованою економічною злочинністю та наркоманією

Керівництво МВС розкритикувало підлеглих за недостатні заходи по боротьбі з організованою економічною злочинністю та наркоманією. Про це на розширеній колегії МВС заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Попков, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, як зазначив С.Попков "заходи, що вживаються, неадекватні маштабам поширення наркоманії ... Також ще є низка суттєвих недоліків у боротьбі з економічною злочинністю. Потребує вдосконалення робота по боротьбі з корупцією. У низці регіонів взагалі не задокументовано жодного організованого злочинного угрупування економічної спрямованості, а це свідчить про те, що деякі керівники мабуть чогось не розуміють", - сказав він.
Також С.Попков наголосив на непоодиноких фактах порушення законності при притягненні громадян до кримінальної відповідальності. "За недоведеністю обвинувачення за останній рік закрито 42 кримінальні справи. Це - багато", - сказав він.