ua en ru

"Рух нових сил": Саакашвілі розповів про плани своєї команди

"Рух нових сил": Саакашвілі розповів про плани своєї команди Фото: "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі запущений в регіонах України

У кожному регіоні України запущений "Рух нових сил" Саакашвілі

Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі розповів про плани своєї команди "Рух нових сил". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, Саакашвілі повідомив, що сьогодні, 19 листопада 2016 року в кожному регіоні України запущений "Рух нових сил".

"Сьогодні близько сотні представників ініціативних груп зі всієї України зібралися в нашому офісі. Хоча наша зустріч проходила під наглядом СБУ, у всіх присутніх було відчуття, що ми створюємо щось нове і дуже важливе, а старі політичні клани не зможуть нас зупинити. Ми дали старт роботі в кожному регіоні України. Спільно вирішили: ми - Рух нових сил", - сказав Саакашвілі.

Також Саакашвілі повідомив про старт набору "кадрового резерву" в "Рух нових сил". За його слова, він запрошує в свою команду представників всіх демократичних політичних сил.

"Наша команда міцна і ми хочемо запросити всіх, хто готовий до командної роботи, наших активістів і союзників прийти 27 листопада в 13:00 до пам'ятника В'ячеславу Чорноволу у Києві (Музейний провулок) на відкриту Ради. Ми запрошуємо представників усіх демократичних політичних сил приєднатися до нашої відкритої Раді. Ми починаємо кардинальні зміні влади в країні!" - написав він.

Сьогодні близько сотні представників ініціативних груп з усієї України зібралися в нашому офісі. Хоча наша зустріч прохо...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 19 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвили оголосив про створення нової партії.