ua en ru

Розенко констатував провал планів з установки лічильників тепла в будинках

Розенко констатував провал планів з установки лічильників тепла в будинках Фото: Павло Розенко розповів про провалені плани з установки лічильників тепла

Місцеві органи влади і теплокомуненерго провалили програму встановлення лічильників

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко констатував провал планів з установки лічильників тепла в будинках. Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

"Я можу сказати, що плани, які були надані місцевим органам влади та підприємствам теплокомуненерго з установки лічильників у кожному будинку, провалені...Місцеві органи влади і теплокомуненерго провалили програму встановлення лічильників у кожному домі", - заявив він, додавши, що на сьогодні лише близько 60% будинків в Україні обладнані тепловими лічильниками.

"Якщо ви думаєте, що уряд буде спокійно за цим спостерігати, як це підприємствами теплокомуненерго саботується, у нас всі ці цифри є. Є ще час, півтора місяця, якщо за півтора місяці ситуація радикально не зміниться, я обіцяю, що уряд з НКРЕКП належним чином відреагує на цю ситуацію", - зазначив Розенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканці понад 600 столичних будинків, обладнаних лічильниками обліку тепла, отримали платіжки без урахування їх показань.