ua en ru

У Рівному таксист влаштував стрілянину по пасажирах: є потерпілі

У Рівному таксист влаштував стрілянину по пасажирах: є потерпілі Фото: поліція (РБК-Україна)

Один з пасажирів госпіталізований до лікарні

Вчора, 25 серпня, в Рівному водій таксі влаштував стрілянину з травматичного пістолета по пасажирам. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Зазначається, що між водієм таксі та двома його пасажирами виник конфлікт, який переріс у бійку. Подія сталася близько 22:30 на вулиці Данила Галицького.

"Під час сутички 48-річний таксист схопив із автомобіля спецпристрій для відстрілу ґумовими кулями та здійснив попереджувальний постріл вгору, після чого пролунало ще два постріли", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що врезультаті інциденту одного з пасажирів, 30-річного рівнянина, госпіталізували до лікарні. Загрози його життю немає.

"За цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Спецпристрій зареєстрований, у водія таксі наявний дозвіл, відповідно до чинного законодавства. Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють усі обставини події", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляли, що 21 серпня в Київському районі Одеси сталась стрілянина, внаслідок якої був ранений чоловік.

Раніше, в ніч на 20 серпня в міській раді Харкова сталася стрілянина, в результаті якої загинув поліцейський і важке поранення отримав охоронець. Нападника застрелили на місці, встановлено, що він був п'яний.