ua en ru

В Одесі внаслідок стрілянини був ранений чоловік

В Одесі внаслідок стрілянини був ранений чоловік Фото: місце стрілянини (npu.gov.ua)

До лікарні доставлено одесита з пораненнями грудної клітини та передпліччя

Сьогодні, в Одесі в Київському районі сталась стрілянина, внаслідок якої був ранений чоловік. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Одесі.

У поліції зазначають, що до лікарні доставлено одесита з пораненнями грудної клітини та передпліччя.

"Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав від невідомого, який підбіг до його припаркованого автомобіля та здійснив декілька пострілів з імовірно травматичної зброї", - йдеться у повідомленні.

Наразі обставини події з’ясовуються поліцією.

Нагадаємо, що у Харкові на Лисій горі виявили мертвою дружину чоловіка, який у ніч на 20 серпня влаштував стрілянину в міській раді.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня в міській раді Харкова сталася стрілянина, в результаті якої загинув поліцейський і важке поранення отримав охоронець. Нападника застрелили на місці, встановлено, що він був п'яний.

Пізніше з'явилася версія про те, що до стрілянини в Харкові міг бути причетний ще один чоловік. За словами начальника поліції Харківської області Олега Беха, у правоохоронців є підозрюваний, який раніше не потрапляв у поле зору органів. Інформація про причетність цієї людини до інциденту зараз відпрацьовується.