ua en ru

У Рівному чоловік потрапив у ДТП, втікаючи від поліції

У Рівному чоловік потрапив у ДТП, втікаючи від поліції Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Найближчим часом на водія складуть усі відповідні матеріали про правопорушення

У Рівному чоловік потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, втікаючи від патрульних поліцейських. Про це повідомила місцева патрульна поліція на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, патрулюючи на вулиці Курчатова, патрульні виявили Mercedes, водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу інспекторів про зупинку водій автомобіля не зреагував, натомість пришвидшив рух та намагався втекти. Подія трапилась в суботу, 21 жовтня, близько 2-ї ночі.

Патрульні одразу передали інформацію про автомобіль в орієнтування.

"Водій рухався на великій швидкості, під час руху вимикав світлові прилади у своєму автомобілі, таким чином намагаючись зникнути з поля зору. Однак, на вулиці О. Новака не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан, після чого вибіг з автомобіля і забіг у під'їзд будинку. Встановити, у якій квартирі перебуває громадянин, інспекторам не вдалося. Повернувшись на місце події, патрульні склали схему ДТП, відібрали пояснення у власника будинку, поблизу якого сталася пригода", - зазначили у поліції.

Автомобіль порушника, який, утікаючи, скоїв ДТП, патрульні відправили на арештмайданчик Патрулюючи на вулиці Курчатова, охоронці порядку виявили Mercedes, водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу інспекторів про зупинку, водій автомобіля не зреагував, натомість пришвидшив рух та намагався втекти. Подія трапилась в суботу, близько 2-ї ночі. Патрульні одразу передали інформацію про автомобіль в орієнтування. Тим часом, водій рухався на великій швидкості, під час руху вимикав світлові прилади у своєму автомобілі, таким чином намагаючись зникнути з поля зору. Однак, на вулиці О. Новака не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан, після чого вибіг з автомобіля і забіг у під'їзд будинку. Встановити у якій квартирі перебуває громадянин інспекторам не вдалося. Повернувшись на місце події, патрульні склали схему ДТП, відібрали пояснення у власника будинку, поблизу якого сталася пригода. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Поспілкувавшись із пасажиром автомобіля, який потрапив у ДТП, особу водія вдалося встановити. Найближчим часом на нього складуть усі відповідні матеріали про вчинені ним правопорушення. #rivnepolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Рівного 23 жовтня 2017 р.

Вказано, що автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Правоохоронці поспілкувались із пасажиром автомобіля, який потрапив у ДТП, і встановили особу водія. Найближчим часом на нього складуть усі відповідні матеріали про вчинені ним правопорушення.

Нагадаємо, у Черкасах п'яний водій перекинувся в автомобілі разом з трьома пасажирами, коли намагався втекти від патрульних поліцейських.