ua en ru

У Черкасах водій потрапив у ДТП, коли намагався утекти від патрульних

У Черкасах водій потрапив у ДТП, коли намагався утекти від патрульних Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Правоохоронці склали на порушника адмінматеріал

У Черкасах нетверезий водій перевернувся в автомобілі разом із трьома пасажирами, коли намагався утекти від патрульних поліцейських. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, патрульні поліцейські звернули увагу на авто Volkswagen, яке на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Смілянської зупинилося на світлофорі, а потім водій рушив на червоний сигнал.

"На вимоги правоохоронців про зупинку водій не реагував, а лише мчав центральною вулицею, постійно збільшуючи швидкість. Патрульні розпочали переслідування. Порушник утікав бульваром Шевченка, не розбираючи дороги та не звертаючи уваги на сигнали світлофора. Своїми діями він наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. В певний момент водій не впорався з керуванням, виїхав на бордюрний камінь, перекинувся, а він сам буквально випав з авто", - сказано у повідомленні.

У Черкасах нетверезий водій перевернувся в авто разом із трьома пасажирами, коли намагався утекти від патрульних. ...

Опубліковано Патрульна поліція України 23 жовтня 2017 р.

Зазначається, що у автівці перебували ще троє людей.

"Чоловіки-пасажири 24, 23 та 22 років з травмами різного ступеня тяжкості опинилися в 3 міській лікарні. Сам водій не постраждав. 26-річний житель Черкас мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. У тому, що вживав алкоголь, він зізнався патрульним", - зазначили у поліції.

Правоохоронці склали на порушника адмінматеріал за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Нагадаємо, у Миколаєві в кінці вересня співробітники поліції затримали машину з п'яними військовослужбовцями. Військові вчинили опір патрульним і намагалися втекти з місця події.