ua en ru

У Рівненській області поліція вилучила арсенал зброї у місцевого жителя

У Рівненській області поліція вилучила арсенал зброї у місцевого жителя Фото: Нацполіція

Зловмисник втік через вікно, як тільки поліцейські зайшли в двір

В селі Зірне Рівненській області співробітники Національної поліції України вилучили арсенал холодної та вогнепальної зброї у місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

"Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області спільно зі слідчими Рівненського відділу поліції у відповідності з постановою слідчого судді провели санкціонований обшук у помешканні, де проживає 40-річний чоловік. В його кімнаті правоохоронці виявили предмет зовні схожий на автомат Калашникова з елементами підробки, чотири предмети, схожі на димові шашки, кастет, ножі, зовні схожі на мисливські і пневматичний пістолет", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зловмисник вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння ДТП і незаконне заволодіння транспортним засобом. Чоловік втік через вікно, як тільки поліцейські зайшли у двір.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

altaltaltaltaltalt

Фото: арсенал зброї

Нагадаємо, сьогодні у Києві співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією виявили схованку з двома реактивними протитанковими гранатами РПГ-22.