ua en ru

У Рівненській області чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переході

У Рівненській області чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переході Фото: смертельна ДТП у Рівненській області (прес-служба НПУ)

Поліція вже затримала нетверезого водія, який утік із місця ДТП

У Рівненській області нетеверезий чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переході, після чого втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Проте згодом правоохоронцям вдалося затримати водія-втікача, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Слідчі встановили, що близько 18:20 4 березня 2017 року на автодорозі "Київ-Чоп" 54-річний рівнянин, керуючи автомобілем "BMW Х5", рухався з боку столиці у напрямку Рівного.

"У селі Біла Криниця на регульованому пішохідному переході він проігнорував заборонений знак світлофора та здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїзну частину на дозволений їм зелений колір світлофора. Унаслідок наїзду 38-ми та 29-річна жінки, які тимчасово проживали у Білій Криниці, загинули на місці. Водій позашляховика не зупиняючись, із місця пригоди зник", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що вже у Рівному на вулиці Київська поблизу зоопарку екіпаж патрульної поліції помітив "BMW Х5", водій якого спочатку відмовлявся виходити з автомобіля та не міг пояснити причини ушкоджень транспортного засобу.

"За результатами освідчення водій перебував у стані сп’яніння, який перевищував допустиму норму майже у дев’ять разів", - доповіли у відомстві.

У Рівненській області чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переходіУ Рівненській області чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переходіУ Рівненській області чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переходіУ Рівненській області чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переході

Фото: смертельна ДТП у Рівненській області (прес-служба НПУ)

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу слідчі відкрили кримінальне провадження.

"54-річного винуватця дорожньо-транспортної пригоди затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років за гратами", - резюмували в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала водія маршрутки, який влаштував смертельну ДТП у Києві, збивши насмерть двох людей.