ua en ru

ДТП у Києві: поліція затримала водія маршрутки, який збив 2 людей

ДТП у Києві: поліція затримала водія маршрутки, який збив 2 людей Фото: автомобіль патрульної поліції (РБК-Україна)

Чоловіку загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі

Поліція затримала водія маршрутки, який влаштував смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) у Києві, збивши насмерть двох людей. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції у Facebook.

"Водія маршрутки, який в Оболонському районі смертельно травмував двох людей, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також наголосили, що у випадку доведення вини чоловіку загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років.

"Якщо ви стали свідком ДТП або маєте відеозаписи моменту її скоєння, просимо звернутися до слідчого управління ГУНП у м. Києві", - попросили в поліції.

Водія маршрутки, який в Оболонському районі смертельно травмував двох людей, затримали в порядку статті 208 Кримінальног...

Опубліковано Поліція Києва 4 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" маршрутка насмерть збила двох людей. Зазначалося, що інцидент стався на проспекті Героїв Сталінграда.