ua en ru

Рівненський "Верес" буде перейменований в ФК "Львів"

Рівненський "Верес" буде перейменований в ФК "Львів" Фото: клуб з Рівного ще в січні перереєструвався у Львові (twitter.com/veres_club)

Команда змінить назву

Народний клуб "Верес" повернеться до Рівного, а нинішня команда, яка має право виступу в українській Прем'єр-лізі, буде перейменована у Футбольний клуб "Львів". Про це заявив президент рівенського клубу Богдан Копитко.

"Розвиток "Вереса" значно перегнав розвиток футбольного господарства Рівненщини. Тому "Верес" був змушений переїхати. Ми зробили все, щоб червоно-чорні почувались у Львові комфортно. Цей сезон хоч і був яскравим та цікавим, та він показав низку проблем. Значна частина уболівальників Рівненщини не може відвідувати матчі улюбленої команди за двісті кілометрів від дому.

Тому було прийняте спільне рішення про повернення Народного клубу "Верес" до Рівного. Нинішня команда, яка має право виступу в Українській прем`єр-лізі, буде перейменована у Футбольний клуб "Львів".

Зі свого боку хочу зазначити, що ми й надалі будуватимемо дружні стосунки з рівненським клубом і футбольною спільнотою. Переконаний, "Верес" продовжить свою славну історію. І буде яскравим представником українського футболу. Дякую вам за співпрацю", - йдеться в повідомленні.

Ще в січні "Верес" перереєструвався у Львові, а в березні став тимчасовим членом Федерації футболу Львівської області.

Нагадаємо, "Верес" встановив новий рекорд чемпіонату України за кількістю нічийних поєдинків поспіль.