ua en ru

Рівненська міськрада підтримала звернення до Януковича та Рибака щодо євроінтеграції

На позачерговому засіданні сесії Рівненської міської ради 40 з 42 присутніх депутатів підтримали звернення до чинного Президента України Віктора Януковича та голови Верховної Ради України Володимира Рибака. Про це повідомляє прес-служба ВО "Батькивщина".

"У прийнятому зверненні депутати вимагають через припинення євроінтеграції відправити у відставку весь Кабінет міністрів на чолі з прем'єром Азаровим, виконати всі умови місії Кокса-Квасьнєвського щодо вибіркового правосуддя. А також скликати позачергову сесію Верховної Ради України, на якій розглянути і прийняти усі євроінтеграційні закони", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба обласної партії організації ВО "Батьківщина", на сесію не прийшли лише депутати від Партії регіонів. Решта - були одностайними при голосуванні.

Зазначимо, загалом у Рівненській міськраді 54 депутати.

Раніше опозиційні політичні сили ініціювали проведення позачергових засідань окремих місцевих рад з приводу рішення Кабміну призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Зокрема, раніше такі позачергові засідання пройшли у Львові, Івано-Франківську та Тернополі, де депутат висловилися на підтримку євроінтеграції України.