ua en ru

Російське командування планує відставку і арешт керівництва ДНР, - розвідка

Російське командування планує відставку і арешт керівництва ДНР, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Главу ДНР Захарченко звинувачують у недбалому ставленні до виконання службових обов'язків

Російське командування планує відставку і арешт ряду "чиновників" самопроголошеної "Донецької народної республіки". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Очікується відставка з подальшим арештом, ряду посадових осіб в "уряді" ДНР. Для невідворотності покарання осіб, причетних до розкрадання російської допомоги, всім т. н. "державним службовцям і працівникам бюджетної сфери" ДНР/ЛНР заборонений виїзд на територію України і відвідування "сірої зони", прилягає до лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно з повідомленням, російське командування заслухав ватажка ДНР Олександра Захарченко, якого підозрюють у недбалому ставленні до виконання службових обов'язків.

"Керівництво РФ підозрює уряду т. н. ДНР/ЛНР у нецільовому використанні наданої допомоги. 14 червня цього року в Донецьку російськими "контролюючими особами" було заслухано глава ДНР А. Захарченко, якого звинувачують у недбалому ставленні до виконання службових обов'язків, що спричинило масштабне розкрадання отриманих з РФ коштів, матеріально-технічних засобів", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 16 червня Керівництво РФ підозр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що командирам бойовиків на Донбасі рекомендували посилити роботу по встановленню дружніх зв'язків з представниками російських і місцевих бізнес-структур, для того, щоб в подальшому залучити їх до співпраці.