ua en ru

Російські військові готують додаткові підрозділи для нападу на Україну, - Генштаб

Російські військові готують додаткові підрозділи для нападу на Україну, - Генштаб Російскі військові (facebook.com.mod.mil.rus)

Росія вже 18-й день руйнує українські міста та вбиває мирне населення. Зокрема окупанти здійснюють підготовку додаткових підрозділів для ведення бойових дій на території України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.

З'ясувалось, що протягом 9-10 березня до РФ переміщено 800 військовослужбовців 102-ї військової бази (Гюмрі, Вірменія) Південного воєнного округу для подальшого перекидання в зону бойових дій.

"До 1500 осіб 40-ї окремої бригади морської піхоти (Петропавловськ-Камчатський) Тихоокеанського флоту залізничними ешелонами відправляються до Республіки Білорусь", - йдеться у повідомленні.

Також у 820 головному центрі попередження про ракетний напад в Росії проводиться відбір особового складу для участі у бойових діях проти України.

Зазначимо, що з метою термінового поповнення втрат російських військових, частину "миротворчого" контингенту перекидають з Нагірного Карабаху (Азербайджан) в Україну До того ж залучається велика кількість бойовиків-найманців з інших країн (Сирія, Сербія).