ua en ru

Російські військові на Донбасі "продають" блокпости під час ротації, - розвідка

Російські військові на Донбасі "продають" блокпости під час ротації, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

У разі відмови новоприбулих заплатити за блокпост, його підривають

Російські військові на Донбасі "продають" свої блокпости під час ротації. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Погіршення стану грошового закликає особовий склад російських окупаційних військ шукати альтернативні джерела збагачення. Таким чином, бойовики однієї з військових частин 2-го АК ввели "порядок передачі екіпірованих передових позицій" під час ротації за грошову винагороду. Зокрема, встановлений податок за один бліндаж (контрольний пункт) становить 10 тисяч рублів. У разі відмови новоприбулого підрозділу платити за "комфорт", обладнання збагачення знищується підривом", - йдеться в повідомленні.

Російські військові на Донбасі "продають" блокпости під час ротації, - розвідка

Фото: скріншот повідомлення розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що російське командування на окупованому Донбасі відмовляє військовослужбовцям у наданні відпусток. Зокрема, повідомляється, що один з російських офіцерів за відмову командування надати йому відпустку намагався вчинити самогубство.