ua en ru

Російські куратори на Донбасі готують масштабну інформаційну кампанію, - Тимчук

Російські куратори на Донбасі готують масштабну інформаційну кампанію, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Компанію проведуть з метою переконання в переслідуванні російськомовного населення в Україні

Російські куратори на Донбасі почали підготовку до проведення масштабної інформаційної кампанії про "переслідування російськомовного населення в Україні". Про це повідомляє голова групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук Facebook.

"Російські куратори в "Міністерстві інформації ДНР" поставили завдання для керівництва підконтрольним бойовикам ЗМІ з підготовки нової масштабної інформаційної кампанії про "переслідування російськомовного населення в Україні". Операція буде проведена синхронно з російськими ЗМІ і координуватися адміністрацією президента РФ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Тимчук повідомив, що російські куратори хочуть зв'язатися з українськими журналістами, щоб отримати від них такі дані.

"Одночасно поставлено завдання з пошуку контактів з українськими журналістами-фрілансерами з метою отримання від них даних подібного характеру ("утиски російської мови", "агресивні дії представників націоналістичних структур і добровольчих батальйонів", і т. д.)", - повідомив Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Протягом останнього тижня найбільш інтенсивно вогневі уд...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 13 серпня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили режим перемир'я. При цьому двоє українських бійців отримали поранення.