ua en ru

Генерали РФ вже обговорили з бойовиками план наступу, - полковник АТО

Генерали РФ вже обговорили з бойовиками план наступу, - полковник АТО Бойовики на Донбасі

Російські генерали в Горлівці з 9 по 12 квітня обговорювали з бойовиками план наступу. Про це у своєму щоденному коментарі повідомив полковник, заступник командувача АТО Валентин Федічев, передає прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

"Російські генерали влаштували 9-12 квітня в Горлівці нараду ватажків НВФ, на якому обговорювався план дій під час підготовки наступу. Вони продовжують готуватися "ощасливити" мирних жителів міст і сіл Донбасу війною! Ось так на ділі виявляється "російська мораль", - повідомив він.

КОММЕНТАРИЙ ПОЛКОВНИКА ВАЛЕНТИНА ФЕДИЧЕВА О СИТУАЦИИ В ЗОНЕ АТО ЗА 13.04.2015"Уважаемые граждане Украины – жители Доне...

Posted by Пресс-служба Донецкой облгосадминистрации on 14 квітня 2015 р.

За його словами, для цього у напрямку до міста Попасна пройшли 3 колони російської військової техніки, по 40-50 машин в кожній.

Крім цього, в Дебальцеве прибула чергова партія військової техніки: до 20 одиниць БТР і 10 танків, а в Брянку прибула колона з 12 танків, які розташовані на території рудоремонтного заводу.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", на Донбас у ніч з 12 на 13 квітня перекинули зенітно-ракетний комплекс "Тор" з Росії.