ua en ru

"Росіяни впали в істерику": Подоляк пояснив, чому РФ боїться передачі Україні систем MLRS

"Росіяни впали в істерику": Подоляк пояснив, чому РФ боїться передачі Україні систем MLRS Фото: радник голови Офісу президента Михайло Подоляк (president.gov.ua)

Росіяни почали істерити після рішення влади США надати Україні ракетні системи великої дальності типу MLRS. Що є прямим доказом правильності цих кроків союзників у підтримці нашої держави.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

"Щойно стало відомо, що Україна все-таки отримає MLRS з нормальною дальністю дії (100+ км), росіяни відразу впали в істеричну істерику. Дикий вереск стоїть зараз над усім російським болотом: "Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!", - пише Подоляк.

Він пояснив, це може означати тільки одне, що Росія здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян і "відразу ж "надзюрює" собі в штани, якщо опонент отримує рівноцінну зброю".

"Висновок? Простіше нікуди. Два диких російських ґвалти: "скасуйте санкції!" і "на колінах благаємо: не давайте українцям MLRS!" - прямий доказ крайньої ефективності саме цих двох кроків...", - підсумував Подоляк.

Свою чергою він звернув увагу, що через вроджене боягузтво російські пропагандисти невтомно заявляють про готовність застосовувати в Україні й хімічне озброєння, і тактичну ядерну зброю в той час, вважаючи, що мають право вбивати українців всіма видами важкої зброї.

Нагадаємо, як нещодавно повідомило видання The Washington Post, Сполучені Штати схвалили передачу Україні систем MLRS і офіційно про це може бути оголошено вже наступного тижня.

Після чого президент Володимир Зеленський заявив про очікування "хороших новин" щодо постачання необхідної зброї Україні вже наступного тижня.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.