ua en ru

Росіяни стали гірше ставитися до Кадирову

Росіяни стали гірше ставитися до Кадирову Фото: Рамзан Кадиров

У 10% опитаних росіян глава Чечні викликає роздратування або неприязнь

Близько 10% росіян ставляться з повагою до глави Чечні Рамзану Кадирову, ще 7% не відчувають до нього симпатію, а 22% не можуть сказати про нього нічого поганого. При цьому порівняно з опитуванням минулого року відношення до чеченському лідеру в цілому стало гірше. Про це свідчать дані січневого дослідження соціологів з "Левада-центру", передає "Дощ".

За даними опитування, 22% респондентів не можуть сказати про Рамзана Кадирова нічого поганого, а 36% - відносяться до нього нейтрально. "Нічого хорошого" про Кадирова не можуть сказати 6% опитаних. Ще у 10% опитаних Кадиров викликає роздратування або неприязнь.

При цьому, ставлення росіян до Кадирова погіршився у порівнянні з опитуванням річної давності. Тоді "повага" він викликав у 21% населення, "симпатію" - у 14%, з роздратуванням і неприязню до нього ставилися 5% опитаних в січні 2015 року.

Нагадаємо, згідно з даними січневого дослідження соціологів з "Левада-центру", у Росії скоротилася кількість задоволених роботою президента Володимира Путіна громадян - до 82%.