ua en ru

Росія скорочує фінансування ДНР/ЛНР, - Тимчук

Росія скорочує фінансування ДНР/ЛНР, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

За словами Тимчука, ДНР наполягає на збереженні схеми розподілу чергового "траншу"

Російська Федерація скорочує фінансування самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік". Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, ватажків ДНР/ЛНР попередили, що уряд Росії ініціює скорочення витрат з держбюджету на проекти просування "російського миру" й утримання окупованих територій.

"З початку вересня змінено порядок фінансового забезпечення діяльності "органів управління" і "некомерційних організацій" (закладів освіти, медичних закладів тощо) ДНР і ЛНР. Новим порядком передбачено як скорочення фінансової підтримки, так і виключення будь-яких місцевих структур-"посередників" з системи бюрократичного апарату. Це повідомлення викликало протести з боку ватажка ДНР Захарченка, який наполягає на збереженні "перевіреної" схеми розподілу чергового фінансового траншу з РФ (планувалося після 22 вересня отримати 5,5 млрд рублів, зараз сума "скоригована" до 4,7 млрд рублів)", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Наиболее «горячие» участки фронта - в районе Авдеевки, Марьин...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 22 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЛНР загострився конфлікт між Плотницьким і "міністром внутрішніх справ".