ua en ru

Росія - Словаччина 1-2: онлайн-трансляція Євро-2016

Росія - Словаччина 1-2: онлайн-трансляція Євро-2016 Фото: Росія - Словаччина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Росія - Словаччина. Онлайн-трансляція матчу Росія - Словаччина почнеться на РБК-Україна в 15:30, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "Футбол". Умовно дискваліфіковані росіяни після нічиєї з англійцями будуть грати з дуже міцними словаками.

Дивитися онлайн 15 червня, 16:00 на телеканалі "ФУТБОЛ"
Лілль, "П'єр Моруа"
Росія - Словаччина 1:2
Гол: Глушаков, 80 - Вайсс, 32, Хамшик, 44
Росія:
Акінфєєв - Смольников, Ст. Березуцький, Ігнашевич, Священиків - Кокорін, Головін, Нойштедтер, Смолов - Шатов - Дзюба
Словаччина: Козачик - Пекарік, Шкртел, Дюріца, Губочан - Куцка, Печовски, Хамшик - Мак, Дуда, Вайсс

Команди по-різному почали груповий етап. Словаки дуже непогано грали проти Уельсу, але програли. А росіяни на неймовірний фарт відскочили у грі проти Англії, коли вони могли були пропускати 4-5 голів. Але пропустили один, а в кінці матчу навіть зрівняли рахунок.

Сьогоднішній поєдинок буде проходити в полегшеному варіанті для обох колективів. Росія зможе більше часу проводити в атаці, адже словаки не будуть ихъ так утискує в свою штрафну, як це робили гравці збірної Англії.

Словакам також буде лешче грати - Росія по грі виглядала слабшою Уельсу. Та й таких лідерів, які потребують особливої уваги, як Бейл, у Слуцького немає. В цілому, росіяни по класу виглядають трохи сильніші за суперника, але якщо покажуть той же рівень футболу, що і в першому матчі, у словаків з'явиться відмінний шанс здобути перемогу.

Росія - Словаччина 1-2: онлайн-трансляція Євро-2016

Фото: Артем Дзюба

Нападник збірної Росії Артем Дзюба:

"Ми бачили, що Словаччина програла Уельсу, але в будь-якому разі ми не спочиваємо на лаврах, немає такого: "Вау, 1:1 зіграли з англійцями, можна закінчувати турнір". Ми приїхали сюди, щоб як мінімум вийти з групи, тому все попереду. Словаки тепер будуть злі, але ми добре підготуємося. Якщо ми ще додамо як попереду, в організації, ми можемо багато чого зробити. У нас хороша команда".