ua en ru

Росія обіцяє видавати субсидії на польоти в Крим

Росія обіцяє видавати субсидії на польоти в Крим Фото: росіян заохочують до Криму дешевшими авіаперельотами

Дія програми субсидування маэ розпочатися з 1 червня 2016 року

На польоти в анексований Крим і назад у літній сезон 2016 року буде надаватися субсидія з федерального бюджету. Дія програми субсидування розпочнеться 1 червня 2016 року, передає "Лента.ру" з посиланням на прес-службу Мінтрансу РФ.

Програма субсидування перельотів до Сімферополя і назад, яка покликана забезпечити їхню доступність для пасажирів, діє на підставі постанови уряду Росії від 2014 року. Проект змін до цієї постанови на 2016 рік нині перебуває на розгляді в уряді РФ. У документі пропонується розширити перелік субсидованих напрямків і продовжити період дії програми до 30 листопада.


У 2015 році програма субсидування авіаперельотів діяла з 1 червня по 31 жовтня включно. У неї входило 43 міста, з яких відправлялися рейси до Криму.

21 квітня Росавіація опублікувала список регіональних авіарейсів, які в 2016 році субсидуються з федерального бюджету і ціни на які будуть нижчими за середньоринкові.

Нагадаємо, раніше глава МЗС Казахстану Ерлан Ідрісов закликав громадян країни "по-братськи" підходити до відпочинку в анексованому Росією Криму.