ua en ru

Росія готує матеріали для ЗМІ про “обстріли” силами АТО житлових будівель на Донбасі, - розвідка

Росія готує матеріали для ЗМІ про “обстріли” силами АТО житлових будівель на Донбасі, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Російське командування здійснює цілеспрямовані інформаційні заходи з метою дискредитації сил АТО

Російські військові готують матеріали для ЗМІ про “обстріли” силами антитерористичної операції (АТО) житлових будівель на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначаэться, російське командування продовжує здійснювати цілеспрямовані інформаційні заходи з метою дискредитації сил АТО.

"У м. Горлівка фахівцями Центру інформаційно-психологічного протиборства Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ за участю військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) та із залученням місцевих жителів здійснюється підготовка матеріалів щодо нібито “обстрілів” силами АТО житлових будівель для подальшого розповсюдження російськими ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 10 січня У з’єднаннях та частинах 1 (ДОНЕЦЬК) і 2 (ЛУГАНСЬК) АК ЗС РФ збі...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 10 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області внаслідок обстрілів поранено українського військового.