ua en ru

Росія щодня випробовує терпіння Грузії, - Міноборони

Росія щодня випробовує терпіння Грузії, - Міноборони Фото: Тіна Хідашелі

Влада Грузії не допустять прямування російської провокації

Російська Федерація щодня випробовує терпіння Грузії і намагається втягнути країну в конфлікт. Цією заявою міністр оборони Грузії Тіна Хідашелі ще раз відгукнулася на події, що розгорнулися в Шида (Внутрішньому) Картлі, навколо лінії окупації, передає Грузія Online.

"Трагізм, який відбувається протягом останніх 7 років у штучно проведеної кордону, - однаковий предмет занепокоєння кожного. Однак, головне завдання, щоб країна не стала жертвою цих провокацій, тих провокацій, якими російська держава постійно займається проти нашої країни. Установка банера тут або десь в іншому місці - не думаю, що б це мало для російської держави якесь політико-стратегічне значення, крім того, що вони щодня відчувають наше терпіння і намагаються викликати, втягнути нас у конфлікт, чого сьогоднішні влади Грузії не допустять", - заявила Хідашелі.

За словами міністра оборони, реакція міжнародного співтовариства у зв'язку з поточними подіями висока.

"Провокуванням російське держава допускає дуже велику помилку, оскільки ще більше ускладнює і без того напружені відносини, які сформувалися у нього з цивілізованим світом і вкладає черговий камінь у поглиблення цих відносин, їх ускладнення. Це їх вибір, хоча цим грузинської державності додається ще більше друзів і прихильників", - заявила Хідашелі.

Нагадаємо, в Грузії окупацію частини нафтопроводу вважають розвідувальною операцією РФ.