ua en ru

Росія - Словаччина: Онлайн трансляція

Росія - Словаччина. Сьогодні на Олімпійському хокейному турнірі російська збірна зустрітися з одним з аутсайдерів турніру збірної Словаччини. Дивитися матч Росія - Словаччина ви зможете на Першому каналі.

Росія - Словаччина. Сьогодні на Олімпійському хокейному турнірі російська збірна зустрітися з одним з аутсайдерів турніру збірної Словаччини. Дивитися матч Росія - Словаччина ви зможете на Першому каналі.

16 лютого, 14:30
Сочі, "Льодовий"
Росія - Словаччина

Після прикрої поразки російських хокеїстів від США збірна Росії фактично позбулася шансів на перше місце в своїй групі. Розраховувати на те, що словенці відберуть очки у американців, не варто. Тим не менше, підопічні Зінетули Білялетдінова ще можуть уникнути необхідності участі у додатковому кваліфікаційному раунді. Нагадаємо, що прямі путівки у чвертьфінал олімпійського турніру отримують переможці груп, а також найкраща команда з тих, які зайняли другі місця.

Поки що саме збірна Росії націлюється на цю пряму путівку. Для виконання даної задачі росіянам треба сьогодні обіграти команду Словаччини - найгірший колектив групи "A". Свій останній матч групового етапу господарі проведуть в 16-30. У той же час на пряму путівку в наступний раунд претендують і збірні з групи "C". У матчі Фінляндія - Канада російські вболівальники будуть вболівати за те, щоб переможець визначився в основний час. Якщо справа дійде до овертайму, то з більшою часткою ймовірності хокеїсти збірної Росії попрямують в кваліфікаційний раунд. У будь-якому випадку матч фінів і канадців повинен стати ще однією окрасою групового етапу.

До речі, саме Канада і Фінляндія можуть стати майбутніми суперниками Росії у плей-офф, що напередодні підмітив відомий хокейний експерт Сергій Гімаєв: «Шкода, що програли США. В перспективі у нас тепер висвічується матч з Канадою у півфіналі. Дивіться, ми набрали додаткове очко. Якщо завтра перемагаємо Словаччину, то займаємо в загальній таблиці четверте місце. Зіграємо в чвертьфіналі з Фінляндією, і якщо обіграємо її, то потрапимо на Канаду».