ua en ru

У Росії загадково загинув топ-менеджер держкорпорації

У Росії загадково загинув топ-менеджер держкорпорації Фото: керуючий директор з авіаційної галузі КРДВ (росЗМІ)

У Росії, в районі острова Руський загинув керуючий директор з авіаційної галузі Корпорації розвитку Далекого Сходу та Арктики (КРДВ) Іван Печорін. Він, нібито, випав з катера на повному ходу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-служби організації у понеділок, 12 вересня.

За інформацією російських ЗМІ, трагедія сталася увечері у суботу, 10 вересня, в районі мису Ігнатьєва. За офіційною версією російських поліцейських, Печорін випав із катера на повному ході.

У рятувальній операції задіяли співробітників МНС. Пізніше пошуковий загін знайшов тіло загиблого.

Зазначимо, що це не перша смерть великих чиновників та бізнесменів у РФ останнім часом.

Оновлено. За даними Telegram-каналу Baza, пасажири прийшли на борт вже напідпитку, а топ-менеджер прямо перед відплиттям вирішив скупатися - і це викликало невдоволення капітана, який не хотів виходити в море, коли вже темно.

На судні компанія продовжила випивати, і приблизно через сорок хвилин після відплиття капітану повідомили про людину за бортом.

"Виявилося, що Іван упав з передньої палуби в носовій частині катера, яка не проглядається з містка. За однією з версій, топ-менеджер сів на декоративний паркан, попри прохання капітана цього не робити, і вивалився, коли судно хитнулося", - йдеться у повідомленні.

Після цього капітан розгорнув корабель, і команда без успіху почала шукати Івана у морі. Пізніше до пошуків підключилися й рятувальники з технікою, проте тіло чоловіка знайшли лише за два дні - його прибило до берега мису Старицького на острові Руський.