ua en ru

У Росії через вибух у житловому будинку у Волгограді загинули чотири людини

У Росії через вибух у житловому будинку у Волгограді загинули чотири людини Фото: у російському Волгограді стався вибух у житловому будинку

Після вибуху у Волгограді було введено режим НС

У Волгограді (Росія) у вівторок, 16 травня, стався вибух газу у квартирі на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку, в результаті 4 людини загинули, 11 постраждали. Про це повідомляє ТАСС.

Згідно з інформацією агентства, були зруйновані 12 квартир, завалилися перекриття та частина зовнішньої стіни третього під'їзду, пошкоджені міжкімнатні перегородки, з будівлі евакуйовано 40 осіб.

Після вибуху в регіоні було введено режим НС.

Представник міжвідомчого оперативного штабу, розгорнутого на місці НП повідомив, що четверта жертва була знайдена під час нічних пошукових робіт.

"Витягнули тіло четвертої жертви НП у Волгограді - це дівчина 1990 року народження", - сказав співрозмовник агентства.

altaltaltalt

Фото: у Волгограді (Росія) стався вибух у житловому будинку

Раніше керівник обласного слідчого управління СК РФ Михайло Музраєв розповів, що встановлені особи двох із трьох загиблих.

"Особи двох загиблих встановлені - це працівник Волгоградгазу і мешканка однієї з квартир. Є ще загиблий, особа якого встановлюється", - сказав він.

Вночі з-під завалів витягли третю жертва - літню жінка 1931 року народження, яка проживала в цьому будинку.

Пошукові роботи на місці події тривають.

Причиною вибуху, за попередніми даними, стало пошкодження газопроводу під час незаконного підключення до водоводу, а роботи виконувала компанія, яка не мала на них дозволу.

Нагадаємо, щонайменше 10 людей загинули в результаті вибуху, що прогримів поруч з табором сирійських біженців Ер-Рукбан, розташованим на кордоні Сирії та Йорданії.