ua en ru

У Росії проведуть підсумкову нараду з питання відновлення "Козачої нацгвардії"

У Росії проведуть підсумкову нараду з питання відновлення "Козачої нацгвардії" Фото: Дмитро Тимчук

На попередньому зібранні був колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров

В Ростовській області Росії 19 лютого, на базі представництва так званого "Великого війська Донського" заплановано збори з питання відновлення "Козачої національної гвардії". Про це повідомляє лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

"19.02.2017 року в м.Новочеркаську (Ростовська обл., РФ), на базі представництва т. н. "Всевеликого Війська Донського" (ватажок – Н.Козіцин) заплановано проведення підсумкового зборів з питання "відновлення" "Козачої національної гвардії" ("КНГ")", - написав Тимчук.

Також Тимчук повідомляє, що попередні збори з цього питання було проведено на початку лютого. На ньому були присутні представники ДНР і ЛНР, колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров і представники ФСБ Росії.

"Попередні збори з даного питання було проведено на початку лютого ц. р. з участю «отаманів» та представників "ДНР/ЛНР", також його відвідав колишній прем'єр-міністр України М.Азаров (якого в ході зборів називали "майбутнім президентом України") та представники ФСБ РФ", - сказав він.

"КНГ" буде діяти на Донбасі незалежно від військових підрозділів самопроголошених Луганської та Донецької народних республік.

"Орієнтовно 23.02.2017 р Н.Козіцин планує виїзд в Москву, в адміністрацію президента РФ, з доповіддю про готовність "КНГ" до бойових дій і для отримання наказу про залучення цих НВФ на території Донбасу проти ЗС України", - зазначив Дмитро Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі в ході обстрело...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 16 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше Дмитро Тимчук повідомляв, що Росія перекинула на Донбас групу "козаків" з складу "Всевеликого війська Донського" у складі близько 300 чоловік і 25 танків.