ua en ru

Россільгоспнагляд з 30 серпня 2010 р. проведе спільне інспектування українських підприємств з виробництва продукції тваринного походження

Россільгоспнагляд з 30 серпня 2010 р. проведе спільне інспектування українських підприємств з виробництва продукції тваринного походження, у тому числі молочнотоварних, яловичини, свинини та м'яса птиці. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету ветеринарної медицини України.

За попередніми погодженнями, планується обстежити близько 20 українських підприємств у Вінницькій, Черніговській, Київській, Полтавській, Одеській, Волинській та Донецькій областях.

Як повідомлялося раніше, у травні ц.р. російські експерти провели чергове інспектування 11 українських м'ясомолочних підприємства і з 22 червня Федеральна служба з ветеринарного та фітосанітарного нагляду запровадила тимчасові обмеження на ввезення до Росії продукції шести українських виробників. З 1 липня 2010 р. російською стороною було відмінено запроваджені наприкінці 2005 р. тимчасові обмеження на ввезення до Росії всіх видів тваринницької продукції, у тому числі живої птиці, інкубаційних яєць, м'яса птиці, кормових добавок для птиці.