ua en ru

Россільгоспнагляд обмежив поставки деяких видів продукції тваринництва з Румунії

У зв'язку зі спалахом губкообразной енцефалопатії великої рогатої худоби на території жудца Клуж в Румунії, з 6 серпня 2014 р. Російська Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) ввела тимчасові обмеження на експорт в РФ з Румунії ряду видів продукції тваринництва.

У зв'язку зі спалахом губкообразной енцефалопатії великої рогатої худоби на території жудца Клуж в Румунії, з 6 серпня 2014 р. Російська Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) ввела тимчасові обмеження на експорт в РФ з Румунії ряду видів продукції тваринництва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Згідно з повідомленням, обмеження стосуються живої великої рогатої худоби, м'ясний, м'ясо-кісткового, кров'яного борошна, яловичини на кістці, субпродуктів, перероблених білків тваринного походження, призначених на корм продуктивним тваринам, за винятком отриманих від переробки риби, а також кормів, до складу яких входять перероблені білки тваринного походження, за винятком білків молока.