ua en ru

Росгвардія проводить на окупованому Донбасі контррозвідувальні заходи, - Тимчук

Росгвардія проводить на окупованому Донбасі контррозвідувальні заходи, - Тимчук Фото: Росгвардия

РФ посилила контррозвідку на Донбасі

Війська Національної гвардії Російської Федерації залучені до проведення контррозвідувальних заходів на території окупованого Донбасу. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей посилені контррозвідувальні заходи, до проведення яких залучаються штатні підрозділи військ Національної гвардії Росії", - повідомив він.

Як повідомляється, жителі окупованого Донбасу подають скарги місцевим "правоохоронцям" на жорстокі дії російських військовослужбовців по відношенню до мирного населення.

"За інформацією представників так званих "правоохоронних органів" Новоазовська, з 6 по 12 лютого ц. р. у відділення "правоохоронців ДНР" надійшло понад 100 скарг від громадян на жорстокі дії російських військовослужбовців, передусім осіб бурятської національності, по відношенню до мирного населення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в кінці січня в район Новоазовська прибуло близько 200 військовослужбовців зі складу військ Росгвардії з підрозділів, що постійно дислокуються в Республіці Бурятія (РФ).

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В зоні АТО на Донбасі з боку російсько-терористичних ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 12 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Слідчий комітет Росії заявив про наявність доказів застосування ЗСУ "Точки-У" проти мешканців Луганська.